Beställningstrafik

Beställningstrafik

Med över 40 års erfarenhet av beställningstrafik vet vi vad våra kunder önskar när det gäller komfort och säkerhet. Därför vill vi alltid erbjuda moderna, säkerhetsanpassade och bekväma bussar.

Vi erbjuder idag 5 olika bussar anpassade för 50-57 resenärer. Samtliga bussar är utrustade med alkolås, säkerhetsbälten och bekväma stolar.

Med andra ord – en trygg och bekväm resa med oss väntar er!

Företag

Varje resa är unik med olika behov och önskemål. Tack vare vårt breda utbud av bussar så kan vi erbjuda ett flertal bussalternativ för att passa just er resa.
Vi kan även erbjuda hjälp med bokning av hotell, middagar och arrangemangsbiljetter om behovet finns.

Skolor

Att få förtroendet att skjutsa skolbarn är en fjäder i hatten som vi gärna stoltserar med. Vi har mångårig erfarenhet och uppfyller Piteå Kommuns samtliga krav för upphandlade skoltransporter.

Idrottsföreningar

Vi är mer än bara ett bussbolag. Vi är även ett servicebolag och vill vara den extra medspelaren som bidrar när våra lokala idrottslag ska prestera på bortaplan. Det gör vi genom att göra resan så bekväm och bra som möjligt i matchförberedelserna och vi tror att det är just därför som många av våra lokala lag/föreningar väljer oss redan idag.

Förutom en trygg resa så hjälper vi även till med att ordna hotell eller boka måltider så att det passar in i uppladdningen.